SÅ JOBBAR VI

POÉ Interiör tar ansvar för alla faser av ett inredningsprojekt och fungerar som projektledare från planeringfas, via inköp till färdigt resultat. Med respekt för miljön, varumärket och kundens plånbok skapar vi en anpassad helhetslösning som ger verksamheten ett lyft.

Inredningsförslag

Vi vill jobba nära våra uppdragsgivare och är lyhörda för alla behov och önskemål. Därför inleder vi våra projekt med en varumärkes- och behovsanalys, där vi tillsammans går igenom lokaler, förutsättningar och behov. I samband med det gör vi även en inventering av befintlig inredning. Vi är nämligen rädda om både miljön och er plånbok och återanvänder gärna befintliga möbler när det passar. Utifrån analysen skapar vi en åtgärdsplan som visar vägen till den mest hållbara och trivsamma miljön.

För att ni lättare ska kunna visualisera våra förslag jobbar vi med moodboards där vi presenterar projektet för er med produkter, färger, ljussättning och planritningsförslag.

Projektledning

Lägg er tid på kärnverksamheten och låt oss sköta projektledning och upphandling. Vi har kompetensen och erfarenheten att effektivisera och kvalitetssäkra processerna från start till mål.

Vi samordnar såväl snickare, målare, elektriker som inköp och möbelleveranser så att ni kan fokusera på annat. Självklart är ni fullt involverade i varje steg och beslut längs vägen.

Oberoende inköp

När stora aktörer är med och slåss om ert inredningsprojekt tar de sällan med allt eftersom de vill ha lägst totalsumma på offertens sista rad. Vi ser till att allt är med från början och att äpplen jämförs med äpplen. Genom att konkurrensutsätta ert projekt säkerställer vi att ni får rätt pris på rätt produkt.

Vi fungerar som er leverantörsneutrala inköpsfunktion, specialiserade på kostnadshantering för helhetslösningar inom interiör, inredningar och anbud. Vi granskar och utvärderar befintliga anbud och offerter. Ni kan känna er trygga med att vi kan det här och hjälper er att göra rätt val.