Ring oss gärna…

….eller titta in på en kopp nybryggt kaffe så diskuterar vi förutsättningslöst hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Ni hittar oss på Södra Doktorsgatan 5 i Växjö.

Evelina Nilsson

Kreativ och analytisk idéspruta som löser problem och inte duckar för några hinder. Utbildad inredare och expert på NCS färglära. Bakgrund som projektledare, säljare och inredare på Svenssons och Input. Stor erfarenhet av helhetslösningar inom inredning och anbudsförfarande. Evelina har möblerat såväl kontor, vårdhem och skolor som bibliotek, caféer och privata villor. Färgsättning och produktkännedom är hennes gebit då hon lever för färg, form och design. Ärlighet, kommunikation och omtanke är hennes personliga värdeord.

evelina@poeinterior.se

079 347 89 09

Pierre Blennmyr

Analytisk tänkare som ser möjligheter i det mesta. Utbildad på Wolff och bakgrund på Ikea, Goods och Input. Besitter kunskap inom ljussättning, färgsättning och interiör/inredning. Gammal i gamet vad gäller anbudsförfaranden, projektledning och inredning. Pierre har ritat och inrett allt från restauranger, caféer och hotell till skolor, bibliotek och kontor.

pierre@poeinterior.se

079 347 89 08

Kontakta oss

    Namn:

    E-post:

    Telefonnummer:

    Vad kan vi hjälpa dig med?