Oberoende inredningskonsulter

Tanken om POÉ har växt fram under många års insikt i inredningsbranschen. Vi har sett vad som efterfrågas och vad som saknas. Vi jobbar idag som oberoende inredningskonsulter som står på er sida för att göra just det vi kan bäst. POÉ Interiör har mångårig erfarenhet inom färg, form & design, ljussättning, inredning, projektledning samt anbud. Vi har arbetat med områden som näringsliv, hotell & restaurang, skola & utbildning, vård & omsorg samt privata hem. Framför allt innehar vi ett brinnande intresse för människor och kundrelationer. Med ett stort kontaktnät och bred kunskap är inget projekt för litet eller för stort. Vi har ett nära samarbete med arkitekter, hantverkare, leverantörer och återförsäljare. För oss är varje projekt och kund unik, därför jobbar vi för att skapa innovativa och personliga miljöer med just era behov, specifika önskemål och varumärket i fokus. 

Vi skapar behovsanpassade och aktivitetsbaserade inredningar som får människor att trivas. Detta bidrar till ökad trivsel, färre sjukskrivningar samt kreativa och motiverade medarbetare. Kombinationen av färg, form och funktion är grundläggande för upplevelsen av ett rum. En miljö där upplevelser uppstår, känslor kan uttryckas och minnen skapas bildar tillsammans med designprocessen ingredienserna i ert varumärke. 

Vi vill helt enkelt hjälpa företag och människor att utvecklas. Miljön du lever i påverkar helt klart dig och ditt liv mer än du anar. Inredning för oss är så mycket mer än bara möbler.