POÉetAL – ett vinnande perspektiv

Inredare och arkitekt i nära samarbete. Vi följer dig från ritbordet, genom första spadtaget, till inredningen, färgsättningen, anbudet och slutfixet. En helhetslösning med fokus på kostnadseffektivisering och att skapa en attraktiv miljö som får människor att trivas och prestera.

SMARTARE PERSPEKTIV

Miljön du vistas i påverkar dig mycket mer än du tror. För att må bra och fungera effektivt är den rumsliga planeringen oerhört viktig. Står du inför en renovering, ny- eller ombyggnation i din verksamhet, se till att du börjar i rätt ände. Effektiva flöden, bra ljusinsläpp, genomtänkta funktioner och materialval är exempel på sådant som kan vara svårt och dyrt att åtgärda i efterhand. Vänd på perspektiven. Börja med insidan och utgå från behoven närmast människan – i känslan och upplevelsen som du vill att medarbetare och besökare ska få när de vistas i lokalerna. Då ökar dina förutsättningar att få ut det du önskar av din investering. Med stöd av professionell inredare och arkitekt redan från start, kan du skapa en attraktiv miljö som får människor att trivas, prestera och skapa resultat – under lång tid.

MÄNSKLIGARE PERSPEKTIV

I dag är byggnader ofta uppförda utifrån abstrakta principer och teoretiska beräkningar. För att balansera perspektiven vill vi sätta känslan och upplevelsen i centrum. Vi utgår från människan; i det taktila, i materialens natur, i det som talar till våra sinnen. Varje projekt är unikt och det ställer krav på nyskapande och kreativa lösningar. Vår långa erfarenhet gör att vi snabbt hittar rätt lösning oavsett lokal och behov. Vi vet vad som krävs för att arbetsdagen ska fungera: funktioner, ljus, logistik och flöden men också hur man skapar mötesplatser som stimulerar interaktion, kreativitet och trivsel. Som inredare och arkitekt i samarbete kan vi ta ansvar för hela processen och projektleda från a till ö. Vi kan möta byggaren och är väl insatta i gällande regelverk. Vi kan sköta upphandling, säkerställa inredningsbudget och se till att allt kommer med från början. Men kanske viktigast av allt. Vi utgår ifrån människan. Vi formar en miljö där människor trivs och vi arbetar oss därifrån utåt mot ramverket som krävs för att bygga med ett mänskligare perspektiv.  

VINNANDE PERSPEKTIV

Det är en vanlig missuppfattning att det är dyrt och komplicerat att anlita inredare och arkitekter. Därför väljer man ibland att hoppa över detta steg i början av ett projekt. Vår erfarenhet är att det ofta resulterar i en sämre lösning som kostar mer. Genom att inredare och arkitekt kommer in tidigt i processen kan vi styra arbetet och i nära samarbete med byggaren optimera lokalerna redan vid ritbordet. På så sätt behöver vi inte lägga resurser på att åtgärda "feltänk" genom dyra anpassningar och inredningsalternativ. Det ger ett bättre resultat som är mer kostnadseffektivt i slutänden. Ett vinnande perspektiv, helt enkelt.

KONTAKTA OSS FÖR RÅDGIVNING

Berätta om era idéer så guidar vi er förbi alla fallgropar och hela vägen till ett lyckat resultat.

pierre@poeinterior.se

079 347 89 08